Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα

Anke International Co., Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

αξιόπιστος προμηθευτής, πολύ γρήγορη αποστολή

—— Rouf Rahman

Είμαστε πραγματικά τυχεροί να έχουμε τους επιχειρησιακούς συνεταίρους όπως σας.

—— Ο κ. Sam

Είναι πολύ συμπαθητικό να συνεργαστεί με σας. Ευχαριστίες για την καλή υπηρεσία σας και υψηλός - η ποιότητα αισθάνθηκε ότι εκτιμώ πραγματικά την υποστήριξή σας.

—— Gilbert

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Ποιοτικός έλεγχος εργοστασίων:

 

Έχουμε τους εργαζομένους ποιοτικού ελέγχου μας, και όλο αισθητό θα είναι μέσω της ακριβούς δοκιμής πριν από την παράδοση.

έτσι για όλο αισθητό μας, μπορούμε να σας δώσουμε την εξουσιοδότηση, η ποιότητα είναι τέλεια.

 

Μέσα στην ανάπτυξη πολλών ετών, υψηλός μας - τα ποιοτικά πιλήματα έχουν πωληθεί σε περισσότερες από 20 χώρες, και απολαμβάνουν πάντα την καλή φήμη σε όλο τον κόσμο.

 

Η ομάδα ποιοτικού ελέγχου μας θα είναι αρμόδια όλη η υλική αγορά, και παραγωγή, διαδικασία δοκιμής, η οποία είναι κοντά σε 100 λεπτομέρειες για να είναι δοκιμή, έτσι μπορείτε να αισθανθείτε ελεύθεροι για οποιαδήποτε ποιότητα των προϊόντων.

 

Για οποιουσδήποτε πελάτες που έχουν τη νέα ιδέα ή τις προσαρμοσμένες απαιτήσεις, ακριβώς ξέρτε, μπορούμε σύμφωνα με την ιδέα σας να παρέχουμε ένα μοναδικό σχέδιο των πιλημάτων. εάν οποιοιδήποτε πελάτες που μας στέλνουν τα δείγματα κάποιου προϊόντος, θα σχεδιάσουμε και θα αναπτύξουμε καλύτερα βασισμένοι στα δείγματα.

 

Anke International Co., Ltd. έλεγχος ποιότητας 0

 

CCPIT και επικύρωση:

 

Επιπλέον, έχουμε διατυπώσει γραπτώς στο ccpit και άλλα όργανα για πολύ καιρό. Μπορούμε να ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις του πιστοποιητικού προέλευσης, τιμολόγιο, συσκευάζοντας την πιστοποίηση καταλόγων και ούτω καθεξής. Όλα τα έγγραφα εγκρίνονται από το ccpit, και οι πελάτες μπορούν να τοποθετήσουν τις διαταγές με αυτοπεποίθηση

 

Anke International Co., Ltd. έλεγχος ποιότητας 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Anke International Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Guo q. Li

Τηλ.:: +86 62870071 ext. 802

Φαξ: 0086-551-62870072

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)